Opgave vrijwilliger

Hieronder kunt u zich aanmelden als vrijwilliger voor de opvang van vluchtelingen in de kern Dronten. Stichting MeerSamen stelt zich garant voor het gebruik van uw gegevens voor alleen dit project U bent op de hoogte dat het mogelijk enige tijd kan duren voordat u wordt benaderd voor uw inzet.

Stichting MeerSamen functioneert als aanmeld organisatie voor vrijwilligers en spullen. Matchpoint vrijwilligerswerk van De Meerpaal, neemt na uw aanmelding graag contact met u op om een intake gesprek te plannen en verdere afspraken te maken.

Aanmeldformulier Vrijwilligers

Mijn persoonlijke gegevens

Ik kies voor :

Ik wil wel meedoen rond

Ik wil wel meedoen rond:

Ik ben beschikbaar op

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Deze data ben ik niet beschikbaar

Overige opties

Kan auto inzetten
Kan taalvrijwilliger zijn
Ik ben verplicht
Meerkeuze